Zoekmachine optimalisatie

Een website zonder bezoekers is al Temptation Island zonder drama. Dagelijks worden er ontelbare zoekopdrachten uitgevoerd in zoekmachines, waarbij meerendeel van de bezoekers alleen bij de eerste drie resultaten kijkt.

Zoekmachine optimalisatie

Wilt u een Zoekmachine optimalisatie pakket bij ons afnemen?

Vul dan de onderstaande velden in!

Wat is Zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een lange termijn proces, waarbij er meerdere aspecten onder de loep genomen moeten worden op zowel on-page als off-page gebied. Het bereiken van de gewenste posities is niet eenvoudig, maar zeker wel haarbaar. Wij nemen de volgende gebieden onder de loep:

De inrichting van een natuurlijk linkprofiel
De technische inrichting van uw website of webshop
Het schrijven van blogs en e-commerceteksten
Het bedenken van efficiënte contentmarketing acties
Lokale linkbuilding voor lokale ondernemers
Blogplaatsingen
Linkplaatsingen met een hoge autoriteit

Onze werkwijze

Voor het opstellen van een SEO-advies doen wij altijd eerst een intake-gesprek, gecombineerd met een vlotte scan van uw website. Hiermee kunnen wij in kaart brengen wat uw huidige situatie, wat betreft SEO, is. Hierna wordt door ons een plan opgesteld met actiepunten, aangevuld met een prognose van de benodigde tijd/kosten. Door midel van constante monitoring van het traject, kan er bijgestuurd worden waar nodig en wordt u door middel van maandelijkse rapportages op de hoogte gesteld van de voortgang van het traject.