Webdesign

Uw website is uw visitekaartje. Hoe cliché het ook klinkt; het kan uw business maken of breken. Onderzoeken hebben duidelijk gemaakt dat 93 procent van de online ervaringen begint vanaf een zoekmachine en dat 63 procent van de consumenten voornamelijk de website van uw bedrijf gebruikt om contact met u op te nemen. Tevens, noemde 48 procent van de mensen het ontwerp van een website de belangrijkste factor bij het bepalen van de geloofwaardigheid van een bedrijf.

Het logo van Wordpress.

Wilt u een Webdesign pakket bij ons afnemen?

Vul dan de onderstaande gegevens in!

Onze aanpak voor webdesign

Wij gaan eerst met u rond tafel, om uw wensen goed in kaart te brengen. Vervolgens kunt kiezen welk Content Management Systeem u wilt gebruiken. Wij werken veelal met WordPress, maar weten ook hoe wij met Magento om moeten gaan. Als wij eenmaal alle benodigde informatie hebben, gaan wij aan de slag om een website voor u in elkaar te zetten, waar gebruiksvriendelijkheid, SEO en design centraal staan.

Design

Periodiek zullen wij u enkele design opsturen, zodat wij weten of we aan u wensen voldoen, maar ook is het een goed moment om voor uzelf dan te kijken of uw beoogde ontwerp nog wel adequaat is voor uw doelstellingen. Na uw goedkeuring wordt het design definitief uitgewerkt.

Realisatie

Wanneer het design rond is, gaan wij ons ontfermen over de technische werkzaamheden. Wanneer het design goed toegepast is op het CMS, gaan we beginnen met de invulling van de website, zoals het toevoegen van foto's en content.

Lancering

Wanneer de website compleet is, kan deze officieel gelanceerd worden. Uw website is dan definitief bereikbaar voor de buitenwereld. Het echte werk gaat nu beginnen en u bent ready-to-go om het maximale uit uw business te halen. Het eerste jaar, na de lancering van uw website, helpen wij u kosteloos met uw onderhoud en kleine wijzigingen.