SEO

Een website zonder bezoekers is al Temptation Island zonder drama. Dagelijks worden er ontelbare zoekopdrachten uitgevoerd in zoekmachines, waarbij meerendeel van de bezoekers alleen bij de eerste drie resultaten kijkt.

Zoekmachine optimalisatie

Wilt u een SEO pakket bij ons afnemen?

Vul dan de onderstaande velden in!

Wat is SEO?

SEO is een lange termijn proces, waarbij er meerdere aspecten onder de loep genomen moeten worden op zowel on-page als off-page gebied. Het bereiken van de gewenste posities is niet eenvoudig, maar zeker wel haarbaar. Wij nemen de volgende gebieden onder de loep:

De inrichting van het interne linkprofiel
De indexatie van URLs analyseren
De technische inrichting van uw website of webshop
Het uitvoeren van een zoekwoorden onderzoek
Het toevoegen van pagina-titels, alt-teksten en meta descriptions
Het maken van landingspagina’s
Het schrijven van blogsen e-commerceteksten
Het zoeken en aanpassen van duplicate content
Het bedenken van efficiënte contentmarketing acties
Lokale linkbuilding voor lokale ondernemers
Bloggen op externe websites
Linkplaatsingen met een hoge autoriteit

Onze werkwijze

Voor het opstellen van een SEO-advies doen wij altijd eerst een intake-gesprek, gecombineerd met een vlotte scan van uw website. Hiermee kunnen wij in kaart brengen wat uw huidige situatie is en uw doelen zijn, wat betreft SEO. Hierna wordt door ons een plan opgesteld met actiepunten, aangevuld met een prognose van de benodigde tijd/kosten. Door midel van constante monitoring van het traject, kan er bijgestuurd worden waar nodig en wordt u door middel van maandelijkse rapportages op de hoogte gesteld van de voortgang van het traject.