Advertising

Door een adverttsingplan goed te organiseren, kunt u een essentiele rol gaan spelen in de customer journey van uw klant. Ons team beschikt over de relevante advertsing certificaten, zodat uw campagne de goede kant opgestuurd wordt!

Advertsing marketing

Wilt u een een Google Ads pakket bij ons afnemen? En zien wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul dan de onderstaande gegevens in!

Hoe werkt advertising?

Het meest bekende advertentieplatform is Google Ads. In Google Ads kan je een advertentie instellen voor zoekwoorden naar keuze. De zichtbaarheid van uw advertentie wordt bepaald aan de hand van de zogeheten kwaliteitsscore. De kwaliteitsscore wordt bepaald aan de hand van uw bod en de kwaliteit van de advertentie/landingspagina. Het fijne aan Google Ads? Je betaald pas als iemand op je advertentie klikt! Onze Advertsing specialisten helpen u uw doelstelling te behalen door:

Mee te denken over uw doelstelling
Een zoekwoorden onderzoek uitvoeren
Het analyseren van de resultaten en tijdig bijsturen waar nodig is
Het optimaliseren van huidige campagnes voor uw doel, ongeacht of het gaat om vertoning, conversies of een andere doel
Transparantie in de uitgevoerde activiteiten, inclusief een verantwoording

Onze werkwijze

Voor het opstellen van een Advertsing campagne doen wij altijd eerst een intake-gesprek, gecombineerd met een vlotte scan van uw website. Hiermee kunnen wij in kaart brengen wat uw huidige situatie is. Soms is het namelijk verstandig om een Advertsing campagne uit te stellen, als wij vermoeden dat het verstandig is om eerst zoekmachine optimalisatie toe te passen. Hierna wordt door ons een plan opgesteld met de zoekwoorden, doelgroep en overige segmenteringsmogelijkheden voor de campagne, aangevuld met een prognose van de benodigde tijd/kosten. Verder is de campagne natuurlijk ook afhankelijk van uw budget. Door midel van constante monitoring van het traject, kan er bijgestuurd worden waar nodig en wordt u door middel van maandelijkse rapportages op de hoogte gesteld van de voortgang van het traject.